Sunday, December 16, 2012

Koop R4 Sdhc Kaart Om Compatiable Met Uw 3ds

Accepteer Micro SD-kaart met een capaciteit tot 2GB, deze R4 DS card is niet R4 SDHC compatibel. Maar als je wilt R4i 3DS cards kaarten die zijn 2GB meer dan genoeg ruimte voor de meeste mensen kopen. De andere beperking is dat deze r4 sdhc kaart is niet compatibel met de R4 Card For DSi / DSi XL. De R4 DS SDHC is een aangepaste versie van de R4i DS van obtain r4i 3ds cards kaarten. Al de functies zijn zeer vergelijkbaar met de R4 DS, behalve met een cruciaal verschil: Het is in staat om MicroSDHC-kaarten te aanvaarden en kan tot 32 GB aan geheugen. Hoewel iets langzamer dan de R4 DS, dus koop r4i 3ds kaarten die de meest slimme keuze van het spelen van games, is de opstarttijd voor de r4 sdhc kaart nog steeds behoorlijk quickly.The R4i SDHC is de eerste DSi-kaart uitgebracht voor de r4 sdhc kaart. Het is gemaakt door de www.ds-r4i.com Team voor de Nintendo DSi, maar is ook backwards compatible met de Ninteno DS en Nintendo DS Lite. Neem een kijkje en zie de R4 op het werk zelf. U kunt uw R4i 3ds kaarten en je micro SD geheugenkaart (tot 32GB in feite!) In een bundel. Krijgen, zowel op hetzelfde tijdstip en genieten van de oneindige mogelijkheden zal toevoegen aan uw DS ervaring! R4 3DS group heeft Seris R4 3DS-kaart, aangezien de arrivial van Nintendo 3DS op 26 februari. Zoals r4idsn kaart, R4i Gold 3ds kaart, R4i SDHC 3DS kaart, r4itt 3ds kaart en ga zo maar door.
De R4i SDHC compatibel 1.4.1 DSi v1.four.1 consoles, DSi XL Console.Acekard 2i is de eerste DSi-kaart en algemeen beschouwd als een van de beste DSi kaarten op de markt. Er zijn veel merken van de R4 3DS-kaart in de markt momenteel. We zullen ze een voor een door te sturen seconden R4 3DS kaart is gemaakt door r4 ds kaart, het heet R4i 3DS of R4i Gold 3DS.They kunt ook foto's, muziek, ebooks en video opslaan op een met een micro SD-geheugenkaart of Micro SDHC geheugenkaart. Hoe zit het met sommige anime afleveringen waar je in de gaten wilt? Het is gemakkelijk! Steek de micro-SD-geheugenkaart naar uw Computer, laden met uw gegevens ... en voila! De R4 DS is de meest populaire r4 ds kaart op de markt. Het is nog steeds een van de favorieten R4i gold 3ds na de installatie Hout R4 Kernel. Er wordt gezegd dat een nieuwe kern en encrypiton gebruiken. Eigenlijk is de R4i Gold 3ds kaart is hetzelfde als r4 ds kaart. De andere beperking is dat R4 DS kaart niet kan steunen DSi. Voor DSi console, plese kopen R4i SDHC of R4i Goud voor use.If je vraagt wat de sterkste R4 3DS kaart, veel mensen kan de R4i-SDHC kaart 3ds beantwoorden. Terwijl we zeiden R4 3DS kaart, het aways bedoel R4i-SDHC 3ds kaart. In R4 3DS wereld, R4i-SDHC 3DS is een belangrijk lid, die werd uitgebracht op 28 april, 2011. De sterkere r4 3ds kaart is anders dan de oude R4-SDHC-kaart in het pakket en de computer software.
Nou, als je wilt een branded r4 kaart 3ds kopen, R4i 3ds kaarten te kopen ga dat is een heel juiste keuze, wij persoonlijk raadt dit R4i-SDHC 3ds cardThere zijn een aantal leuke video's laten zien hoe het werkt, op YouTube. Deze R4 3DS kaart bevat de functie van de oude R4 en R4i-kaart, wat meer is, ze met succes uitgevoerd DSi games op Nintendo 3DS console. Sommige van de R4-kaart 3DS gehackt N3DS door verbetering van hun firmware, terwijl anderen te ondersteunen Ninendo 3DS door vrijgekomen een totaal nieuwe R4 3ds kaarten Nou, we belive, de R4-kaart 3DS centry komt. Als u wilt een flash kaart om games en media te genieten in Nintendo 3DS console kopen, zal de R4 3DS is facultatief. Nieuwe R4 3DS kaarten biedt een zeer goede kwaliteit en compatibiliteit. . De R4 DS kaart, die is een nieuw ontwerp van n3ds is in staat om muziek en video's bekijken spelen op onze Nintendo DS.Adding gegevens naar de R4-kaarten zijn heel eenvoudig. Hyperlink de micro SD-geheugenkaart naar de pc, met behulp van een micro SD-geheugenkaartlezer, download de rechtermuisknop R4-software, en in een paar minuten zul je in staat om gegevens te verzenden worden rechtstreeks van uw laptop naar de geheugenkaart. De meesten van hen best ondersteunen Nintendo 3DS, DSi, DS, DsiXL, DsiLL en DS lite. Hoewel alle R4 3DS flash-kaarten niet kunnen steunen 3D games op dit moment, R4 3DS group werkt difficult om dit probleem op te lossen. R4i Gold 3DS is de derde generatie van de R4-kaart, het bevat alle functie van vr versie. Als u wilt meer particulars more than dit soort kaarten te krijgen, kunt u naar onze internet site.

No comments:

Post a Comment