Saturday, December 8, 2012

Dallying Ontwikkeling Van De R4i 3ds Kaarten


Als te vergelijken met kaart NDSTT Cards is duur waarmee males kan backups maken van games door uw eigen. Deze kaart is ontworpen voor de Nintendo DS Lite. Voor het opslaan van bestanden op deze kaart, wilt u een micro SD-geheugenkaart. De R4 kaart is de dallying ontwikkeling in flash cartridge technologie voor de Nintendo DS of DSi en het is ook compatibel met de Nintendo DS en Nintendo DSi. De R4i 3DS cards kaarten is een adapter, zodat u kunt samenstellen van een Micro SDHC kaart met je Nintendo DSi. De R4-kaart landhoofd zelfs de nieuwe emulators en het gedogen van je NES spellen te spelen. Deze functie is alleen gestalte voor de prijs van de r4i 3ds kaarten en het is iets kardinale ding, zonder welke de DSi kan niet lopen op dit moment native.
De R4-kaart te assimileren hetzelfde proces en dezelfde stappen als het is de oudere broer van de R4i 3DS cards kaarten .Nu-een-dagen in de markt, R4 kaart is populairder dan alle andere flashcard omdat het originele apparaat van de R4 Enterprise. Vr de aankoop van deze kaart, moet je oppassen dat je weinig weet? Ton meer bedrag te betalen voor een slechte kwaliteit en dubbele R4-kaarten. Met de firmware, heb je ook de verzorging van bijgewerkt en u ook nog steeds aan de firmware-updates te maken te nemen.
De teams van de R4 ds card kaart al 5 Firmware updates sinds de kaart werd vrijgegeven. r4i 3ds kaart is ook goed in de prestaties die hoge kwaliteit van de ervaring geeft tijdens het gebruik. Het is een goede applicatie om je DSi console. Maar als je een goedkopere kaart die gaat presteren op een zeer goed niveau van de R4-kaart zal worden voldoende voor jou. Online winkelen adviseren u te vernietigen, dat voor arch web sites meestal geschikt voor hun ruilhandel veel advies over de R4i-SDHC en de verenigbaarheid ervan. Gamers weten allemaal dat de 3DS console heeft drie camera's, met twee aan de voorkant. Niet alleen dat de r4i 3ds gold.
console kan 3D games spelen, maar opent ook de mogelijkheid voor gamers om hun eigen 3D-films te maken! Maken van uw eigen 3D-film en het uploaden van de 3D-film op YouTube mag niet worden een verre mogelijkheid. In de markt, enorme aantallen van homebrew games zijn verkrijgbaar die de functies van de DSi te verbeteren. Deze kaart is eruit het is gebaseerd op deAceKard firmware die het meest belangrijke ding over deze kaart. De Acekard Cards firmware heeft superieure compatibiliteit met de R4-kaarten. De grens van de R4-kaarten is enorm goed voor de DSi games. Deze kaart biedt enkele van de exclusieve functies, zoals zij kan gebruiken voor een van de microSD flash-geheugenkaarten.

Verschillende kinds van R4-kaarten zijn verkrijgbaar, zelfs als u in verwarring brengen over welke je moet kopen voor je spel. De enige onvolkomenheid van de R4 kaart is het werkt voor het actuele model van DS of DSI en het model direct daarna is DSI. Kijken naar het vanuit deze invalshoek lijkt het erop dat een R4-kaart die bijna als n3ds kaarten inherent zou zijn een betere gespeculeerd over de R4 SD kaart. Het hangt af van wat u te onderzoeken om met uw adapter card.The mogelijkheid zal enige ware geworden met de hulp van gamers more than de hele wereld, namelijk by means of homebrew ontwikkeling. Dat zal op zijn beurt nodig gamers te kunnen voeren en de toepassingen uit te voeren in 3DS-modus. r4i 3ds sdhc

is een Nintendo DS Lite bundel agenda abnormaal vervaardigd voor de Buy R4 Card For DSi. Deze agenda is zo erkend dat de verkoop in de VS en het Verenigd Koninkrijk steeg tot het niveau bereikt. Vandaag, het is momenteel de stand bedrag van de verkoop voor gaming accessoires. De R4i-SDHC ondersteunt Micro SD-top anamnese tot maximaal 32 GB, die momenteel het volbracht Micro SD is in de markt.

No comments:

Post a Comment